10 трика, за да олекотите любимите си третира

Докато децата навсякъде мислят да чукат на вратите и да крещят “Трик или лечение!” С видения на мини бонбони, които танцуват в главите си, възрастните се радват на други аспекти на падането. Това е сезонът на комфортните храни, в края на краищата!

В чест на Хелоуин и всички неща попадат, тук са 10 от моите “трикове”, които можете да използвате, за да облекчите любимите си падания “третира

Често работи добре, за да се разпръсне малко количество зехтин или рапично масло върху повърхността на тиган или храна, вместо да се напоява или потапя храната в мазнина. Вие все още използвате маслото по този начин – много по-малко. Използвайки спрей листа, достатъчно количество масло върху повърхността на храната, така че може да кафяво и свежо, докато се готви.

Най-яркият или най-външният слой на цитрусов плод е пълен с ароматни масла и вкус и е лесен начин да се стимулира вкуса на тестото с ниско съдържание на мазнини и тесто. Когато изяждам рецепти, се опитвам да напиша аромата, за да компенсирам изваждането на мазнините. Използвам жар във всякакви рецепти, от кифли, сладкиши и барове до пайове и палачинки. Тя добавя, че удар на вкус, без добавяне на калории или мазнини.

Използването на тигани и съдове означава, че се нуждаете от по-малко мазнини, за да запазите храната. Те правят леко готвене и печене много по-лесно! Току-що си купих един незалепващ, пролетен тиган и аз не мога да чакам да го изпробвам на новата си сладкарка (която се създава почти всяка година).

Когато приемам някои от мазнините от рецепти, обикновено трябва да добавя още една съставка, за да замени изгубената влага / течност от мазнините. Виното работи добре в рецепти, където вкусът му допълва вкусовете на ястието – за зеленчуците от саут а зинг, правейки марината или соса и дори печенето на определени хлябове или десерти. Вместо вино можете да използвате бульон или бира без алкохол за зеленчуци, плодов сок или пюре за маринати и салатен дресинг, или плодов сок, кисело мляко, заквасена сметана или ликьор за кифли, торти и др.

Здравословни, вкусни рецепти от и списание “Хранене добре”.

Докато упражнявате, трябва да броите между …