4 чести причини за спонтанен аборт

Сега, когато сте бременна, може да сте загрижени за рисковете от спонтанен аборт. Повечето спонтанни аборти се появяват поради причини, поради които нямате контрол. Всъщност често е трудно да се определи точната причина. Изучаването на това, което причинява спонтанен аборт, може да помогне да облекчите ума си и да ви помогне да подобрите шансовете си за здравословна, пълноценна бременност.

Ето преглед на четири от най-честите причини за спонтанен аборт.

Повече от половината от спонтанните аборти през първите 13 седмици на бременността се появяват поради проблем с хромозомите на бебето. Хромозомите съдържат гени, които определят уникалните белези на бебето ви, като цвят на косата и очите. Бебето не може да расте нормално с грешен брой хромозоми или с повредени.

Ето някои други неща, които трябва да имате предвид, за анормалните хромозоми

Съвети за облекчаване на киселините в стомаха; Здравословно пеене: основното; Стоматологични посещения за бременни жени

Разстройствата от хромозомни проблеми обикновено не се появяват отново при бъдещи бременности.

Абортът през седмици 13 до 24, второто тримесечие, често е резултат от проблем с майката. Това са някои здравословни проблеми, които увеличават риска за жертва на спонтанен аборт.

Вашите навици като майка, която може да бъдете, могат да увеличат риска от спонтанен аборт. Ето някои навици, които са опасни за развиващото се бебе

В допълнение към вторичния дим, някои вещества във вашата среда у дома или на работното място също могат да поставят вашата бременност в риск от спонтанен аборт. Те включват

Не забравяйте да поговорите с Вашия лекар за това. Може да откриете, че вашите рискове не са толкова големи, колкото мислите.

Здравословни рецепти минус сърцето; Защитете вашето семейство от грудки; Смутен ли от инконтиненция?