6 митове за упражнения и застаряване

Дейвид Т. Дерер, М; На 21 юни 2014 г.

Фитнесът е вечен. На всяка възраст това прави огромна разлика в начина, по който се чувствате и се движите, помага ви да намалите тези номера (като теглото, холестерола или кръвното ви налягане), които Вашият лекар продължава да възпитава и дори да ви озарява.

Вътре и навън печелите, когато сте активни, независимо колко сте на възраст. Но това не винаги е така, особено ако сте били в кулоарите за известно време.

Падна ли си за една от тези фалшиви идеи за стареене и упражнения? Вземи фактите, за да се върнеш там.

Всъщност, движението не е много по-рисковано и може да ускори процеса на стареене.

Неактивните хора са два пъти по-склонни да развият сърдечни заболявания, а също така имат повече посещения на лекар и вземат повече медикаменти.

Ако не сте упражнявали дълго време, започнете бавно с ниска аеробна активност, която повишава сърдечната честота, като плуване.

За цялостно сърдечно здраве, Сърдечната асоциация препоръчва 30 минути аеробна активност 5 дни седмично и 2 дни седмично тренировка за сила. Ако половин час на ден звучи обезсърчително, помислете малко. Дори 10-минутна разходка е добър старт.

Упражнението не трябва да означава приемане на нов спорт. Но ако има дейност, която ви харесва да правите, когато сте били по-млади (например, тенис или волейбол), потърсете начин да се върнете към нея.

Не, ако знаете какво правите и работите в рамките на вашите граници.

Първо, говорете с лекаря си, преди да започнете тренировъчна програма. Тя може да ви каже кои дейности да опитате и кои да избягвате.

Когато започнете да работите с професионалист, който може да ви покаже точно какво да правите. По този начин ще останете в безопасност.

Помнете, колкото по-физически сте, толкова по-малко вероятно е да се нараните. Подобряването на баланса си като правите неща като йога и тай чи може да ви помогне да избегнете падане във вашия ежедневен живот. Така че ще силата на тренировка, която можете да направите с ръчни тежести, машини в салона, или дори собственото си телесно тегло (мисля, че натискане и lunges).

Докато упражнявате, трябва да броите между …

Докато упражнявате, трябва да броите между …